flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з професійним святом - Днем державної служби!

23 червня 2017, 11:26

Шановні колеги!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом - Днем державної служби!

Згідно з Указом Президента України «Про День державної служби» від 4 квітня 2003 року № 291/2003, враховуючи роль державної служби у процесі становлення України як суверенної, незалежної, демократичної, соціальної, правової держави та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН  в Україні встановлено професійне свято - День державної служби, яке відзначаєтьс щорічно 23 червня - у День державної служби Організації Об'єднаних Націй.

Професія державного службовця - важлива, клопітка та відповідальна праця людей, які у своїй більшості виконують її за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям. Це висока честь і велика відповідальність.

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Від професіоналізму, наполегливості, сумлінного виконання обов’язків державних службовців залежить соціальна стабільність, рівновага у суспільстві, моральне благополуччя населення, успіх масштабних реформ, ефективне вирішення актуальних проблем. Вірно, чесно, шляхетно служити своєму народі і державі в ім’я її процвітання в усі часи було почесним обов’язком. Демонструючи високий професіоналізм, компетентність, ініціативність, відданість справі, держслужбовці сприяють розв’язанню завдань розвитку, поліпшенню життя громадян.

Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу. Пам'ятайте, що довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею і народом, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства. Одним із основних пріоритетів національної політики є реформування державного управління, забезпечення прозорості в процесі прийняття владних рішень. Ці зміни покликані підвищити авторитет державної служби в Україні та піднести імідж нашої держави на міжнародній арені. Тож, нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян.

Ваша діяльність відіграє велику роль в утвердженні принципу верховенства права та законності. Саме від вашої наполегливої праці залежить забезпечення державою прав, свобод та інтересів громадян, а відтак, і збереження у суспільстві громадянської стабільності й миру.

Міцного здоров'я, творчого натхнення у Вашій нелегкій та відповідальній роботі, плідних та реальних здобутків, високої професійної майстерності. Нехай з Вами завжди буде мудрість, витримка і сила духу, які допоможуть зробити все можливе для створення добробуту в суспільстві.

Нехай людська шана, повага й довіра стануть гідним орієнтиром у вашій щоденній роботі.

Нових вам професійних звершень!

З повагою, 

Голова та керівник Заводського районного суду м. Миколаєва