flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду завітали студенти

03 червня 2016, 11:00
          1 та 2 червня 2016 року студенти першого курсу юридичного факультету Чорноморського державного університету ім. Петра Могили, з метою ознайомлення з роботою суду,набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою та суспільством для покращення доступу до правосуддя відвідали Заводський районний суд м. Миколаєва.
 
 
 
         Старший секретар суду Олена Валентинівна для молоді провела екскурсію приміщенням суду: вони відвідали архів суду, загальну канцелярію (де дізналися про реєстрацію та рух документів, що надходять до суду, який відбувається за допомогою Автоматизованої системи документообігу суду КП “Д-3”),мали змогу ознайомитися з роботою помічників суддів, секретарів судового засідання та секретарів суду.
 
 
         Далі студентам більш детально розповіли про роботу суду, категорії справ, які розглядає Заводський районний суд м. Миколаєва, кількість працівників суду та їх посади, нововведення в судовій системі.
         На завершення заходу студенти  висловили слова вдячності працівникам суду за зустріч та виявили бажання відвідати Заводський районний суд м. Миколаєва у майбутньому.
         Сподіваємося, що час проведений в Заводському районному суді м. Миколаєва сприятиме відкритості та прозорості діяльності суду, формуванню поваги до суду, підвищенню рівня правової культури, обізнаності про порядок захисту прав і свобод людини.