flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Миколаївська команда "Корабели" стала володарем Кубку "Феміда"

12 грудня 2017, 11:43

9 грудня 2017 року на базі тренувальної бази «Динамо» відбулися фінальні ігри за Кубок «Феміди» 2017 року.

За перше та друге місця змагались миколаївська команда «Корабели» та «Єлісаветградські Орли» з Кіровоградщини. 

Перший тайм матчу пройшов для наших "Корабелів" напружено. Перший гол було забито "Орлами" в ворота наших гравців, і одразу через декілька хвилин і другий мяч. Проте на останніх хвилинах першого тайму миколаївська команда змогла скоротити відрив з рахунком – 2:1. Проте вже у другому таймі нааші "Корабели" як завжди розгромили команду суперника і отримали перемогу у фіналі з рахунком 4:2.

Склад команди «Корабели»: Ігор Уманський( представник Заводського районного суду м. Миколаєва) Леонід Тищенко (представник Апеляційного суду Миколаївської області), Марк Рудик і Павло Чорнописький (представники Ленінського районного суду м.Миколаєва), Денис Бунін, Віктор Тихонюк, Руслан Варваров, Ярослав Шевчук (представники Центрального районного суду м.Миколаєва), Микола Лаба, Василь Чорнописький (Баштанський районний суд Миколаївської області), Сергій Войтовський (представник Миколаївського районного суду області), Владислав Жаріков ( представник Арбузинського районного суду Миколаївської області).

Щиро вітаємо команду з приголомшуючую перемогою, висловлюємо подяку та бажаємо сил та такого ж успіху у наступному сезоні ігр.

Окремо дякуємо головному тренеру команди Віктору Сікиринському та адміністратору команди Миколі Войнарівському за надану змогу представляти Миколаївську область.