flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось урочисте привітання та нагородження футбольної команди "Корабели"

05 квітня 2018, 10:34

 30 березня 2018 року в приміщенні Апеляційного суду Миколаївської області  відбулось урочисте привітання та нагородження команди "Корабели", як переможців VIII турніру з міні-футболу серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя з розіграшу Кубка "Феміди".

9 грудня 2017 року на базі тренувальної бази «Динамо» відбулися фінальні ігри за Кубок «Феміди» 2017 року.

"З моменту заснування команди заповітною мрією футболістів було здобути Кубок «Феміди» та привезти його додому",- сказав начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Миколаївській області Сікиринський Віктор Іванович.

         В 2017 році Кубок «Феміди» вперше покинув межі м.Києва і прибув до Миколаєва.

         Нагадаємо, турнір з міні-футболу серед суддів та працівників апарату судових установ із розіграшу Кубка «Феміди» приурочений до Дня працівників суду. Його організовують Рада суддів України та Державна судова адміністрація України під патронатом Вищої ради правосуддя.

         Для нагородження футболістів були запрошені Голова Федерації футболу Миколаївської області Пасічний О.С. та заступник голови з міні футболу Бобров О.Ю., а також начальник управління з питань фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Машкін О.В., які вручили нашим чемпіонам нагороди.

         Помічник судді Заводського районного суду м. Миколаєва Уманський Ігор Владиславович, який являється членом команди, був нагороджений медаллю та грамотою, як і інші учасники команди.

            Після нагородження Сікиринський Віктор Іванович подякував гравцям і всім причетним за перемогу і популяризацію футболу в судових установах Миколаївській області.

Щиро вітаємо команду з приголомшуючую перемогою, висловлюємо подяку та бажаємо сил та такого ж успіху у наступному сезоні ігр.