flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо роботи Заводського районного суду м.Миколаєва на період карантину!

01 березня 2021, 11:59

18.02.2021 року опублікована постанова КМУ від 17.02.2021 р. №104, якою Уряд продовжив на території України термін дії карантину до 30 квітня 2021 року.

Враховуючи епідеміологічну ситуацію, з 24 лютого 2021 р. на території України встановлено “жовтий” рівень епідемічної небезпеки, відповідно до якого забороняється перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, звертаємось до громадян, які є учасниками судових процесів, з проханням дотримуватись зазначених протиепідемічних заходів в приміщенні Заводського районного суду м.Миколаєва.

Заводський районний суду м.Миколаєва  нагадує про застереження та особливості роботи суду:

  • співробітниками служби судової охорони здійснюється допуск осіб до приміщення суду виключно у засобах індивідуального захисту та після температурного скринінгу. Кожен відвідувач може скористатися засобом для дезінфекції рук встановленим у вестибюлі суду;
  • особи з ознаками респіраторних захворювань не допускаються до приміщення суду;
  • обмежено допуск в судове засідання осіб, які не є учасниками судових засідань.

Звертаємо особливу увагу громадян та відвідувачів суду, що на період запровадження карантину тимчасово призупинено проведення заходів, які не пов’язані із процесуальною діяльністю, а саме: особистий прийом громадян керівництвом суду.

 Просимо за можливості утриматись від:

- участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашої обов’язкової присутності. Рекомендуємо брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції;

- особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Нагадуємо, що ознайомлення учасників процесу з матеріалами судової справи, можливо, за допомогою системи «Електронний суд» у особистому кабінеті. Також, шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві.

Учасники судових процесів можуть скористатись  правом подачі позовних заяв, заяв у справах та іншої кореспонденції, через електронну пошту: inbox@zv.mk.court.gov.ua або "Електронний суд", також шляхом направлення поштовою кореспонденцією на адресу суду 54020, м.Миколаїв, вул. Радісна 3.

Також, звертаємося до громадян, які мають ознаки будь-якого вірусного захворювання, утриматись від відвідування суду. У суді дотримуються всіх карантинних вимог та регулярно проводиться дезінфекція приміщень.

 Зазначені заходи встановлені задля безпеки як громадян, які відвідують суд, так і для працівників суду, а тому просимо з розумінням поставитись до ситуації.

 Дякуємо за розуміння і будьте здоровими!