flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги!

02 лютого 2022, 16:28

       

     Ще у жовтні місяці минулого року, під час досудового розслідування, суддею Заводського районного суду м. Миколаєва Притуляк І.О.  було розгляну клопотання про застосування обов’язків, покладених у зв’язку із застосуванням запобіжного заходу у вигляді домашнього  арешту відносно Антощука О.Л. начальника служби автомобільних доріг в Миколаївській області, який на той час підозрювався у кримінальному правопорушенні передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків). За результатами розгляду клопотання, останнього було звільнено в залі суду.

      Справа викликала певний резонанс!

        23.12.2021 р. до Заводського районного суду м. Миколаєва вже надійшов обвинувальний акт відносно Антощука О.Л. за ч. 1 ст.125 КК України (умисні легкі тілесні ушкодження).

        Про обґрунтованість саме такої кваліфікації дій підозрюваного йшла мова в коментарі наданого головою Заводського районного суду м. Миколаєва Щербиною С.В. в Інтернет виданні  «Новости N» від 04.11.2022 року.

     Всі обставини вказаної події будуть з’ясовані судом під час розгляду справи по суті вже 08.02.2022 року о 13:00 годин.

 

Суддя - спікер Заводського

районного суду м. Миколаєва                                                                           

С.В. Щербина