flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян!

15 червня 2022, 15:23

    Відповідно до графіку роботи Заводського районного суду м. Миколаєва, розміщеного на офіційному сайті «Судова влада України», Заводський районний суд м. Миколаєва в умовах воєнного стану не припиняє свою процесуальну діяльність суду, продовжується розгляд судових справ (клопотань поданих в   рамках досудового розслідування, скарги на рішення, дії чи бездіяльність слідчого, дізнавача або прокурора  в порядку ст.. 303 КПК України, цивільних справ,  кримінальних проваджень, справ про адміністративні правопорушення та адміністративне судочинство). Здійснюється приймання та опрацювання вхідної кореспонденції, яка надходить поштою та в електронному вигляді на електронну адресу Заводського районного суду м. Миколаєва, реєстрація та авторазподіл відповідних процесуальних документів, реєстрація та розгляд звернень громадян, адвокатських запитів та запитів на доступ до публічної інформації, відповідно до рекомендацій Миколаївської обласної воєнної адміністрації.

 Слід зазначити, що публічна інформація надається за виключенням інформації, що може становити загрозу життю і здоров`ю суддів, працівників апарату суду та персоналу, що здійснює технічне обслуговування суду спричинити злочини та бути загрозою національній безпеці, що узгоджується із рішенням Ради суддів України № 11 від 25 березня 2022 року;

     В зв’язку зі складним становищем в місті та з метою забезпечення безпеки учасників процесу, відвідувачів суду, працівників суду, тимчасово припиняється особистий прийом громадян керівництвом суду та обмежується допуск у судові засідання осіб, які не є учасниками справ та переміщення таких осіб по приміщенню суду.  

     Графік роботи суду може змінюватись на час активними бойовими дій, повітряних тривог, тощо.

    Додаткову інформацію про стан розгляду справ, організацію роботи Заводського районного суду м. Миколаєва в умовах воєнного стану та іншу довідкову інформацію про діяльність Заводського районного суду м. Миколаєва можливо отримати за номером телефону:

(0512) 47-80-02 – канцелярія Заводського районного суду м. Миколаєва.