flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про тимчасові затримки відправлення вихідної кореспонденції суду

30 серпня 2024, 11:10

Функції розпорядника бюджетних коштів щодо забезпечення діяльності судів Миколаївської області здійснює Територіальне управління ДСА України в Миколаївській області, в тому числі і щодо забезпечення судів знаками поштової оплати. Станом на сьогодні суд не забезпечений знаками поштової оплати відповідно до потреб повною мірою у зв’язку з дефіцитом поточних видатків на оплату поштових послуг, в зв’язку з чим відправка вихідної кореспонденції суду здійснюється з затримками та за умови забезпечення суду знаками поштової оплати.

З метою своєчасного повідомлення про день та час судових засідань просимо при зверненні до суду зазначати про всі відомі засоби зв’язку з учасниками справи – зазначати з заявах по суті справи адреси електронної пошти, номери телефонів, а також використовувати альтернативні способи для отримання документів (судових повісток, повідомлень, рішень, тощо), а саме:

- при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи номер свого мобільного телефону;

- отримувати процесуальні документи електронною поштою або особисто в суді.

Для безперешкодної комунікації із Заводським районним судом м. Миколаєва рекомендуємо користуватися підсистемою “Електронний суд”, за допомогою якого можна подавати й отримувати кореспонденцію по судових справах.

Також звертаємо увагу, що копії рішень суду можна отримати безпосередньо в суді.

Додатково повідомляємо, що дізнатися про дату призначення судової справи до розгляду можливо на веб-сайті Заводського районного суду м. Миколаєва у розділі "Громадянам","Списки судових справ, призначених до розгляду".