flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем Конституції України!

27 червня 2017, 14:59

Колектив Заводського районного суду м. Миколаєва щиро вітає всіх співвітчизників з державним святом – Днем Конституції України! 

Це свято має особливе значення для держави та кожного її громадянина, з прийняттям Основного Закону ознаменувався початок становлення і розвитку нової країни, з її національними цінностями, життєво важливими права та обовязками громадян. Конституція України 1996 року дала поштовх для продуктивного розвитку усіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя, увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Нехай демократині засади стануть реаліями сьогодення, дух законності викарбується в сердцях кожного громадянина. Давайте сподіватись на краще майбутнє і разом створювати нову державу. 

Від усього серця бажаємо вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності. Успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини.
Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, добра, благополуччя, життєвих успіхів.

Голова та керівник апарату 

Заводського районного суду м. Миколаєва