flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати проведення загальних зборів державних службовців Заводського районного суду м.Миколаєва

14 липня 2017, 13:14

В Заводському районному суді м. Миколаєва керівником апарату суду Ніколаєвою Н.В. 13.07.2017 року було проведено загальні збори державних службовців.

До порядку денного було включено питання щодо затвердження Правил внутрішнього службового розпорядку Заводського районного суду м. Миколаєва та утворення дисциплінарної комісії з розгляду дисциплінарних справ а також затвердження її складу.

Відповідно до статті 47 Закону України від 10.12.2015 року №889-VIII «Про державну службу» було розроблено проект Правил внутрішнього службового розпорядку, який був наданий для ознайомлення та внесення пропозицій державним службовцям.

Відповідно до статті 69,70 Закону України від 10.12.2015 року №889-VIII «Про державну службу» для здійснення дисциплінарного провадження з метою визначення ступеня вини, характеру і тяжкості вчиненого дисциплінарного проступку необхідно утворити дисциплінарну комісію з розгляду дисциплінарних справ,

За результатами проведення наради та голосування державних службовці Заводського районного суд м. Миколаєва були прийняти рішення:

1.Затвердити Правила внутрішнього службового розпорядку Заводського районного суду м. Миколаєва

2.Утворити дисциплінарну комісію стосовно державних службовців, які займають посади державної служби категорій "Б" і "В", до складу якої включити:

- заступника керівника апарату  - Свєтликову Оксану Василівну;

- провідного спеціаліста – Шевиряєву Катерину Андріївну;

- секретаря судового засідання – Табунщик Каріну Сергіївну;

 - секретаря судового засідання Пономарьову Дарю Сергіївну;

- секретаря суду Мілюченко Крістіну Ігорівну:

- секретаря суду Устименко Тетяну Сергіївну.

 

 

Прес-секретар

Заводського районного суду м. Миколаєва