flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання до дня Незалежності України!

23 серпня 2017, 10:27

Від імені колективу Заводського районного суду м. Миколаєва та від мене особисто щиро вітаємо вас з величним національним святом –  Днем Незалежності України!

Цей знаменний день демократії й громадської злагоди став поворотною віхою в історії Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради її миру й добробуту.

Ми всі пишаємось Батьківщиною, яка в нас єдина, маємо усталені національні традиції, власний погляд на минуле й сучасне. Розбудова  незалежної держави – головний обов’язок справжнього громадянина. Лише люди, безмежно віддані українській національній  ідеї, здатні відстояти незалежність, соборність України, вивести її з тимчасових соціально – економічних труднощів на шлях прогресу і процвітання.

В цей святковий день зичемо Вам міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, душевної рівноваги та впевненості в майбутньому.Бажаю, щоб Ваша важлива праця на благо рідної Батьківщини та українського народу завжди була плідною і натхненною, дарувала Вам лише радість та задоволення. Нехай невичерпним буде джерело віри, надії і любові до України!

 

З повагою,

Голова Заводського районного суду

м. Миколаєва                                                                                                           С.В.Щербина