flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато судовий розгляд кримінальної справи щодо кола осіб, обвинувачених у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 КК України

11 вересня 2017, 17:03

11 вересня 2017 року Заводським районним судом м. Миколаєва розпочато судовий розгляд кримінального провадження  відносно кола осіб, обвинувачених у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 203-2 КК України ( "Зайняття гральним бізнесом").

Під час судового засідання прокурором оголошено зміст обвинувального акту, зясовано позиції обвиунвачених щодо предявленого обвинувачення, які вину не визнають в повному обсязі. Після чого судом ухвалено дослідити докази в повному обсязі, в наступному порядку: дослідити письмові докази, допитати свідків, допитати обвинувачених, після чого вирішити питання про завершення перевірки обставин справи доказами. 

В судовому засіданні оголошено перерву до 28.09.2017 року о 09-00 год., у звязку з оголошення перерви до суду було подано клопотання від осіб не причетних до справи та заявлено про порушення їх прав органом досудового розслідування.