flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Миколаївська футбольна команда «Корабели» продовжує переможну серію матчів

30 листопада 2017, 10:57

25 листопада 2017 року команда «Корабели» в рамках турніру з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ, на тренувальній базі футбольного клубу «Динамо Київ» провела дві чергові гри з командою «Псел» (Збірна Сумської області) та командою «Суддівський Шкільний Альянс» (Збірна команда Національної школи суддів України).

Головним завданням наших хлопців було отримати перемогу, задля виходу з відбіркової групи з першого місця. Зі своєю задачею команда, як завжди, справилась.

Перша зустріч з командою «ПСЕЛ» була дуже напруженою. Суперники не мали наміру здаватися та не бажали спокійно віддавати перемогу, проте наша команда впевнено її отримала.

Гра закінчилась з рахунком 5 : 1 на користь команди «Корабели».  Миколаївська команда за кількістю набраних очок стала першою у своїй відбірковій групі.

Після гри гравці обох команд зробили дружнє фото на згадку про гарну та цікаву гру.

Також у цей день команду «Корабели» очікувала ще одна гра - зі збірною командою Національної школи суддів України «Суддівський Шкільний Альянс» так що розслаблятись було ніколи.

Гра була дуже напружено, хоча і не мала вирішального значення для нашої кломанди, проте гравці, як завжди на всі 100% віддівались грі та спортивному азарту.  Гравці нашої команди гідно трималися закінчивши матч з нічиєю 1:1. Єдиний гол у ворота суперника від нашої команди забив судовий розпорядник Баштанського районного суду Миколаївської області Лаба Микола.

Підбиваючи підсумки відбіркових матчів у турнірі з міні-футболу,  Миколаївська футбольна команда «Корабели» стала першою у своїй групі (група А) і вийшла до 1/8.

Наразі залишається очікувати визначення суперника в іграх 1/8. 

Наступна гра відбудеться 02.12.2017 року, бажаємо сил і таких же впевнених перемог.

Висловлюємо подяку працівнику Заводського районного суду м. Миколаєва Уманському Ігорю Владиславовичу за активну участь у іграх та турнірі.