flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Миколаївської області відбулась нарада з приводу підведення підсумків та аналізу стану судочинства за 2017 рік

02 квітня 2018, 17:34

30 березня 2018 року в Апеляційному суді Миколаївської області відбулася нарада з приводу підведення підсумків та аналізу стану судочинства у місцевих загальних судах та апеляційному суді Миколаївської області у 2017 році.

У нараді взяли участь голова Апеляційного суду області Микола Міняйло, його заступники Володимир Гулий та Ігор Лівінський, начальник ТУ ДСА в Миколаївської області Віктор Сікиринський, голови та керівники апаратів місцевих судів.

У заході взяли участь заступник голови Заводського районного суду м. Миколаєва Боброва Ірина Вячеславівна та заступник керівника апарату суду Свєтликова О.В.

Розпочав нараду голова Апеляційного суду Миколаївської області Міняйло М.П., який привітав учасників наради і журналістів, після чого навів дані судової статистики за 2017 рік. Після цього про стан здійснення судочинства доповіли заступники голови Апеляційного суду Миколаївської області В.П.Гулий та І.В.Лівінський, які вказали на найбільші недоліки у роботі судів області, а також наголошували на дотриманні належної якості розгляду справ у судах.

Начальник ТУ ДСА у Миколаївській області Сікиринський Віктор Іванович коротко зупинився на стані матеріально-технічного забезпечення судів області, на питаннях щодо утворення окружних судів, щодо оплати праці суддів і працівників апарату суду, а також звітував про встановлене відеоспостереження у приміщеннях судів та про покращення стану будівель.