flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Карантин!

19 березня 2020, 15:07

Заводський районний суд Миколаївської області звертає увагу, що на всій території України з 12 березня до 03 квітня 2020 року встановлений карантин, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11.03.2020 № 211.
В зв’язку із цим, Заводський  районний суд м. Миколаєва звертається до громадян, які є учасниками судових процесів, з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, скориставшись правом на письмовий розгляд справи.

Також, громадян, які мають ознаки будь-якого вірусного захворювання, утриматись від відвідування суду. У разі, якщо відвідини суду є нагальною потребою і Ви маєте ознаки вірусного захворювання, просимо Вас в приміщення суду заходити лише у засобах індивідуального захисту (захисних масках).
Обобистий прийом громадян також припинений! Всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) просимо надсилати до суду в електронному вигляді  на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою або через дистанційні засоби зв’язку. Учасникам судових засідань рекомендуємо подавати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами.
Крім того, обмежений допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань та осіб з ознаками респіраторних захворювань
Наполегливо рекомендуємо скористатись  правом подачі позовних заяв, заяв у справах та іншої кореспонденції, через електронну пошту: inbox@zv.mk.court.gov.ua або "Електронний суд", поштою.

Дякуємо за розуміння