flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обирає запобіжні заходи Миколаївським поліцейським

01 червня 2020, 16:14

01.06.2020 року слідчим суддею Заводського районного суду м. Миколаєва Павловою Ж.П. розглянуті клопотання слідчого відділу слідчого управління ТУ ДБР розташованого у м. Миколаєві у кримінальному провадженні про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно начальника Вітовського ВП Корабельного ВП ГУНП в Миколаївській області та начальника сектору кримінальної поліції Вітовського ВП Корабельного ВП ГУНП в Миколаївській області , підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України.

За результатами розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно начальника Вітовського ВП Корабельного ВП ГУНП в Миколаївській області задоволено, до підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави. Клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно начальника сектору кримінальної поліції Вітовського ВП Корабельного ВП ГУНП в Миколаївській області задоволено частково, до підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою з визначеним розміром застави у розмірі 80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 168160 грн.

Суд продовжує розгляд клопотань про обрання запобіжного заходу відносно інших підозрюваних по даному кримінальному провадженню.